طرز تهیه رشته پلو” تبریزی یکی از غذاهای سنتی این شهر با فیله مرغ را در این بخش از آشپزخانه برایتان در نظر گرفته ایم

مواد لازم رشته پلو مجلسی

برنج ایرانی 2 پیمانه

رشته پلویی قهوه ای رنگ 100 تا 150 گرم

عدس 1 پیمانه

کره حیوانی 50 گرم

فیله مرغ 300 تا 500 گرم

زعفران آب شده 3 قاشق غذاخوری

دارچین 1 قاشق غذاخوری

پیاز سرخ شده 3 قاشق غذاخوری

کشمش پلویی و خرما نصف پیمانه

نمک ، فلفل و روغن به میزان لازم


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانلود رایگان اخلاص سازمان تکثیرات افق Angela ساعت مارک سیمای فرشتگان Sirun Sona Lynn شهروند هزاره ی سوم کانال نهم،کانال نهمی ها،کلاس نهم،گام به گام نهم،ریاضی نهم،غربی نهم